arrowhead-downbackgroundLayer 1

Veiligheidsinstallaties

Veiligheid & Zekerheid

Scroll down

 

 

Veiligheidsinstallaties:

U woont, werkt en leeft een stuk prettiger als u weet dat uw eigendommen in huis, uw medewerkers in uw bedrijf of belangrijke documenten op kantoor op de juiste manier beveiligd zijn. Dat kan middels een automatische brandbeveliging installatie voorzien van brandmelders, een inbraakinstallatie, een camerainstallatie of schrik en beveiling verlichting rondom uw pand of woning.

Veiligheid staat voorop!

 

Brandbeveilging:

Tao Elektro is uw partner als het gaat om brandbeveiliging.

WIj hebben specialisten zowel op kantoor (projecteringdeskundige), als op de vloer (installatiedeskundige) in huis om uw woning, kantoor of bedrijfspand te voorzien van een juiste brandbeveiligingsinstallatie die voldoet aan de huidige normen (NEN 2535 / NEN 2576 / NEN 2555).

WIj nemen het hele onderstaande proces voor u uit handen:

 

Noodverlichting:

Bij brand of andere calamiteiten is een veilige en goedwerkende noodverlichtingsinstallatie van levensbelang.

Niet voor niets wordt noodverlichting in uw kantoorpand, bedrijfspand, winkel e.t.c. geëist vanuit het bouwbesluit en de Arbo-wet.

Wees ervan bewust dat u als eigenaar / gebruiker verantwoordelijk bent voor uw personeel. U moet kunnen aantonen dat u  over een juiste en onderhouden noodverliching beschikt.

Tao Elektro helpt u hierbij!

WIj installeren, inspecteren en onderhouden uw noodverlichting conform NEN 1838 en de praktijdgids noodverlichting.

Vraag een inspectie en/of onderhoudscontract bij ons aan, dan bent u verzekerd van een alibi. (of anders gezegd; U vindt veiligheid belangrijk!)

 

Ook voor overige onderstaande disciplines kunt u terecht bij Tao Elektro:

Vraag ons naar de vele mogelijkheden.